• Παθος,

  • Εμπειρια,

  • Φυση.

  • Γευσεις

  • ονειρεμενης γης!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Θέλοντας να γίνουμε πρεσβευτές μίας ονειρεμένης γης, δημιουργήσαμε αυτήν την εταιρία, χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία βρίσκονται άφθονα σε αυτήν: Πάθος, Μεράκι, Πείρα, Γεύσεις, Αρώματα... Αυτά είναι μόνο λίγα, από τα οποία η φύση, αλλά και η Ιστορία έχει δώσει απλόχερα σε αυτόν τον τόπο, τον οποίο ο Κόσμος τον λέει GREECE. Εμείς όμως απλά, τον λέμε "Το σπίτι μας..."

Δεν μπορεί λοιπόν, παρά όλα τα προϊόντα της ELIXIRFLAVOURS, να έχουν μέσα τους τα στοιχεία με τα οποία είναι ταυτισμένο το σπίτι μας και τα οποία θέλουμε και αξίζετε να γνωρίσετε και εσείς...

Η ΟΜΑΔΑ

Μέσα από πολυετή ενασχόληση με την γη, το management και την καλλιτεχνία, μαζέψαμε τις εμπειρίες μας και τις ενώσαμε, ώστε να δημιουργηθούν προϊόντα με την εμπειρία του παραγωγού, αλλά με σύγχρονο τρόπο και αισθητική, ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τα υψηλά στάνταρ που, εμείς πάνω από όλα, θέσαμε!

Ο Γιώργος, η Ελένη και η Τάνια, έδωσαν αυτά που ξέρουν καλύτερα το Ελληνικό Ελαιόλαδο το οποίο αξίζει σίγουρα μία θέση στο τραπέζι σας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Είμαι φρούτο! Το ελαιόλαδο παράγεται από τον καρπό της ελιάς, τον οποίο λίγοι γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα είναι φρούτο! Φρέσκο, αγνό, χυμώδες, χωρίς καμία άλλη προσθήκη μέσα, κάνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

Φυσικά ελιξήρια ζωής εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποτελούν "παγκόσμιες σταθερές" και σημεία αναφοράς για την Μεσογειακή Διατροφή, χαρίζοντάς της εκτός από τα πολύτιμα μοναδικά διατροφικά του χαρακτηριστικά, την πανδαισία των γεύσεων που προκαλούν οι συνδυασμοί του με αυτήν.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αυτός ο χυμός της ελιάς, συλλέγεται με το χέρι και παράγεται αυστηρά και μόνο με μηχανικές μεθόδους ήπιας επεξεργασίας και σε θερμοκρασίες κάτω των 25οC, χωρίς καμία χημική επεξεργασία έτσι ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Η έντονη φρουτώδες γεύση του πρασινοκίτρινου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, συσκευάζεται σε γυάλινες συσκευασίες των 500ml (16,9 oz) και των 200ml (6,75 oz), με ρυθμιστή ροής και στη συνέχεια τοποθετείται σε κουτί, ώστε να προφυλάσσεται από το φως, το οποίο διαφορετικά θα επηρέαζε την ποιότητά του.

Ένα Premium περιεχόμενο, όπως το ελαιόλαδο November Fruits, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μία αντάξια Premium... αντιμετώπιση (συσκευασία)!

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από την Θράκη συνδυασμένο με αρώματα οξιάς και δρυός, το καπνιστό ελαιόλαδο «November Fruits Smoked» είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν, το οποίο ήρθε για να απογειώσει τις συνταγές σας και να μετατρέψει κάθε φαγητό σε «καπνιστό».

Χρησιμοποιήστε το ωμό σε σαλάτες, ψαρικά, κρεατικά, dressings, μαρινάδες και σε όποια άλλη παρασκευή θέλετε να δώσετε την γεύση του καπνιστού...
Συσκευασία: 250ml γυάλινο μπουκάλι

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ

Ελαιόλαδο από ποικιλία της Λακωνίας , με βρώσιμες χρυσές νιφάδες 24 καρατίων , οξύτητας 0,2-0,4%.Η προσθήκη του χρυσού γίνεται κατά την διαδικασία της εμφυάλωσης.Ο βρώσιμος χρυσός στο ελαιόλαδο προέρχεται από πιστοποιημένο εργαστήριο του εξωτερικού, το οποίο εγγυάται την καταλληλότητα και την βρωσιμότητα του χρυσού για τρόφιμα.

Η προσθήκη του χρυσού στο ελαιόλαδο εκτός από την εξαιρετικό τελικό οπτικό αποτέλεσμα, προσφέρει και μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες και οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό σε συνδυασμό με τις ευεργητικές ιδιότητες του ελαιολάδου.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ «LAND OF SPARTA»

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, χαμηλής οξύτητας, ποικιλίας Κορωνέικη με Αθηνολιά, από ελαιόκαρπους πρώιμης συγκομιδής από την Λακωνία, γεωργική περιοχή που είναι πολύ γνωστή για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας.

Συσκευασίες DORICA 500ml

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ «ΛΑΚΩΝΙΑ»

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, από την Λακωνία, σε συσκευασίες λευκοσιδήρου, πιστοποιημένες για τρόφιμα, ιδανικές ως συσκευασίες για το ελαιόλαδο, λόγω της ευαισθησίας του σε εξωτερικούς παράγοντες. Η ποιότητα του λαδιού, όπως η οξύτητα και τα υπεροξείδια, καθώς και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, όπως η γεύση, το χρώμα και το άρωμα του, διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα αναλλοίωτα διατηρώντας την θρεπτική τους αξία. Οι συσκευασίες εμφιαλώνονται χωρίς μηχανικά μέσα , έτσι ώστε να μειωθεί η οξείδωση .

Διαθέσιμο σε συσκευασίες 250ml, 500ml, 1lt , 1,5lt και 5lt.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΚΡΗΣ ΕΒΡΟΥ

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την περιοχή της Μάκρης Έβρου , φρουτώδες , μεσαίας έντασης άρωμα και γεύση ελαφρώς πικρή και πικάντικη.
Το αρωματικό του προφίλ περιλαμβάνει αρωματικά βότανα, χαρακτηριστική μυρωδιά κατιφέ, πικάντικες νότες και άρωμα φλούδας μήλου.
Μοναδικός συνδυασμός εδώ και χρόνια της ντόπιας ποικιλίας ελιάς της περιοχής της Μάκρης. (προς το παρών το προσθέτουμε μόνο στα Ελληνικά)

Συσκευασίες DORICA 500ml

Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΓΗ

ΛΑΚΩΝΙΑ/ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στο νοτιότερο άκρο της Πελοπονήσσου η Λακωνία κατοικείται ήδη από τους Προϊστορικούς χρόνους. Ποιος δεν γνωρίζει τους Αρχαίους Σπαρτιάτες με την ένδοξη ιστορία τους, οι οποίοι ανατρέφονταν σε ένα δυσπρόσιτο περιβάλλον, γεμάτο βουνά και έντονες μορφολογικές αντιθέσεις.

Αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις κάνουν το ιδανικό μικροκλίμα για την ευδοκίμηση των ελαιόδεντρων και την παραγωγή καρπών με έντονα θρεπτικά, αλλά και μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, όλα συμπυκνωμένα στο χυμό τους, στο χυμό των November Fruits!

ΕΛΛΑΔΑ

Με καταγεγραμμένη την ύπαρξη ανθρώπων στον Ελλαδικό χώρο ήδη από τη Λίθινη Εποχή (7.000 π.χ.), η ιστορία αυτού του τόπου αποτελεί από μόνη της, ένα μεγάλο κεφάλαιο της παγκόσμιας ιστορίας.

Το εύκρατο κλίμα της είναι ένας από τους βασικούς λόγους για αυτήν την διαχρονικότητα. Η τόσων ετών παρουσία των Ελλήνων σε αυτήν τη γη, τους έχει δώσει την ικανότητα να μάθουν τα μυστικά της και να μπορέσουν να παράγουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και ποικιλίας, ένα ελάχιστο δείγμα εξ αυτών να είναι και η σειρά μας November Fruits.

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Σε αυτήν την Ονειρεμένη Γη (το σπίτι μας), έχουν ανακαλυφθεί καλλιέργειες ελαιόδεντρων ήδη από το 4.000 π.Χ.! Τι να πει κανείς λοιπόν για αυτά τα φρούτα, όταν η ίδια η φύση και η ιστορία έχουν πει τα Πάντα! Στα November Fruits, χρησιμοποιούμε χυμούς από τις ποικιλίες Κορονέικη και Αθηνολιά. Η ποικιλία Κορονέϊκη είναι ίσως η Νο 1 παγκοσμίως γνωστή ποικιλία για την παραγωγή Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας, ενώ η ποικιλία Αθηνολιά είναι γνωστή για το ιδιαίτερο άρωμα και γεύση που διαθέτει.

Ο συνδυασμός των 2 αυτών ποικιλιών αποτελεί κορυφαία gourmet επιλογή, μιας και συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά των 2 ποικιλιών που δύσκολα συναντιούνται διαφορετικά.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το ελαιόλαδο, «Υγρό Χρυσάφι», όπως το έλεγε ο Όμηρος, περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης Ε, φαινολικές και αντιοξειδωτικές ουσίες, τα οποία αφομοιώνονται σε ιδανικό βαθμό από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Είναι κοινό μυστικό και επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι η μακροζωία των ανθρώπων που ζουν σε περιοχές με υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου οφείλεται σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, σε αυτήν ακριβώς τη συνήθεια, ως βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής που ακολουθούν.

NOVEMBER FRUITS

Από δέντρα των ποικιλιών Κορωνέϊκη και Αθηνολιά, τα οποία καλλιεργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα στις περιοχές των Κροκεών και Μολάων Λακωνίας, συλλέγονται οι καρποί τους στα μέσα Φθινοπώρου και εντός 24 ωρών ο χυμός τους βρίσκεται ήδη αποθηκευμένος, όπου μετά το αναγκαίο διάστημα για αποστράγγιση, μεταφέρεται στις φιάλες των November Fruits, έτοιμο για να γευθείτε γεύσεις από το σπίτι μας, στο σπίτι σας!!!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας, σε συνεργασία με τους ελαιοπαραγωγούς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που εμπλέκονται και είναι απαραίτητοι προκειμένου να εξαχθεί ένα υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, παρακολουθεί όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Ελέγχουμε πλήρως τη διαδικασία ωρίμανσης και συλλογής των καρπών, με την επιτόπια τακτική επίβλεψη των ελαιώνων, εφαρμόζουμε πρακτικές εντός των πλαισίων ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης της Γεωργικής Παραγωγής, ενώ είμαστε παρόντες και στην διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου αλλά... Περισσότερα

Ελαιολαδο:

Ενα φυσικο ελιξηριο της ζωης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ