• Παθος,

  • Εμπειρια,

  • Φυση.

  • Γευσεις

  • ονειρεμενης γης!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Θέλοντας να γίνουμε πρεσβευτές μίας ονειρεμένης γης, δημιουργήσαμε αυτήν την εταιρία, χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία βρίσκονται άφθονα σε αυτήν: Πάθος, Μεράκι, Πείρα, Γεύσεις, Αρώματα... Αυτά είναι μόνο λίγα, από τα οποία η φύση, αλλά και η Ιστορία έχει δώσει απλόχερα σε αυτόν τον τόπο, τον οποίο ο Κόσμος τον λέει GREECE. Εμείς όμως απλά, τον λέμε "Το σπίτι μας..."

Δεν μπορεί λοιπόν, παρά όλα τα προϊόντα της ELIXIRFLAVOURS, να έχουν μέσα τους τα στοιχεία με τα οποία είναι ταυτισμένο το σπίτι μας και τα οποία θέλουμε και αξίζετε να γνωρίσετε και εσείς...

Η ΟΜΑΔΑ

Μέσα από πολυετή ενασχόληση με την γη, το management και την καλλιτεχνία, μαζέψαμε τις εμπειρίες μας και τις ενώσαμε, ώστε να δημιουργηθούν προϊόντα με την εμπειρία του παραγωγού, αλλά με σύγχρονο τρόπο και αισθητική, ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τα υψηλά στάνταρ που, εμείς πάνω από όλα, θέσαμε!

Ο Γιώργος, η Ελένη και η Τάνια, έδωσαν αυτά που ξέρουν καλύτερα, σε δύο προϊόντα, το Ελληνικό Ελαιόλαδο κα ο Χυμός Σταφύλι, τα οποία αξίζουν σίγουρα μία θέση στο τραπέζι σας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Είμαι φρούτο! Το ελαιόλαδο παράγεται από τον καρπό της ελιάς, τον οποίο λίγοι γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα είναι φρούτο! Φρούτο, όπως το Σταφύλι, από το οποίο παίρνουμε το φυσικό χυμό του. Φρέσκα, αγνά, χυμώδες, χωρίς καμία άλλη προσθήκη μέσα, κάνουν αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

Φυσικά ελιξήρια ζωής εδώ και χιλιάδες χρόνια, αποτελούν "παγκόσμιες σταθερές" και σημεία αναφοράς για την Μεσογειακή Διατροφή, χαρίζοντάς της εκτός από τα πολύτιμα μοναδικά διατροφικά του χαρακτηριστικά, την πανδαισία των γεύσεων που προκαλούν οι συνδυασμοί του με αυτήν.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Αυτός ο χυμός της ελιάς, συλλέγεται με το χέρι και παράγεται αυστηρά και μόνο με μηχανικές μεθόδους ήπιας επεξεργασίας και σε θερμοκρασίες κάτω των 25οC, έτσι ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Συσκευάζεται σε γυάλινες συσκευασίες των 500ml (16,9 oz) και των 200ml (6,75 oz), με διάφανο ρυθμιστή ροής και στη συνέχεια τοποθετείται σε κουτί, ώστε να προφυλάσσεται από το φως, το οποίο διαφορετικά θα επηρέαζε την ποιότητά του.

Ένα Premium περιεχόμενο, όπως το ελαιόλαδο November Fruits, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μία αντάξια Premium... αντιμετώπιση (συσκευασία)!

100% ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙ

Με ιδιαίτερη φροντίδα και συλλέγοντάς τα την κατάλληλη περίοδο, τα κόκκινα Σταφύλια της ποικιλίας Crimson, συγκεντρώνονται και με ήπιες μεθόδους επεξεργασίας, ο χυμός τους παστεριώνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις (οι οποίες τηρούν όλα τα υψηλά Standards Ποιότητας), όπως ακριβώς μας τον δίνει η φύση.

Αναλλοίωτο, χωρίς καμία δική μας παρέμβαση, χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών ή οτιδήποτε άλλου, είναι έτοιμο για να το απολαύσουν όλοι! Αποτελεί ιδανική τροφή για παιδιά, ηλικιωμένους, αθλητές, άτομα σε δίαιτα ή αυτούς που θέλουν να απολαύσουν ένα διαφορετικό Κοκτέιλ)!.

Η φροντίδα μας δεν θα μπορούσε να παραμείνει μόνο εκεί, αλλά ολοκληρώνεται με τη Premium συσκευασία του Ariadne, σε γυάλινες ημιδιάφανης φιάλες των 285ml, με ειδικό μεταλλικό πώμα ασφαλείας, το οποίο πέραν των άλλων, δείχνει και αν το προϊόν έχει ανοιχθεί ή όχι.

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Σε αυτήν την Ονειρεμένη Γη (το σπίτι μας), έχουν ανακαλυφθεί καλλιέργειες ελαιόδεντρων ήδη από το 4.000 π.Χ. ενώ η καλλιέργεια του Σταφυλιού είναι ακόμη πιο παλιά! Τι να πει κανείς λοιπόν για αυτά τα φρούτα, όταν η ίδια η φύση και η ιστορία έχουν πει τα Πάντα! Στα November Fruits, χρησιμοποιούμε χυμούς από τις ποικιλίες Κορονέικη και Αθηνολιά. Η ποικιλία Κορονέϊκη είναι ίσως η Νο 1 παγκοσμίως γνωστή ποικιλία για την παραγωγή Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας, ενώ η ποικιλία Αθηνολιά είναι γνωστή για το ιδιαίτερο άρωμα και γεύση που διαθέτει.

Ο συνδυασμός των 2 αυτών ποικιλιών αποτελεί κορυφαία gourmet επιλογή, μιας και συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά των 2 ποικιλιών που δύσκολα συναντιούνται διαφορετικά. Στους Χυμούς ARIADNE, χρησιμοποιούμε την ποικιλία CRIMSON, ποικιλία με έντονο κόκκινο χρώμα, γεμάτα άρωμα, γεύση και μοναδικά διατροφικά χαρακτηριστικά!

Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΓΗ

ΛΑΚΩΝΙΑ/ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στο νοτιότερο άκρο της Πελοπονήσσου η Λακωνία κατοικείται ήδη από τους Προϊστορικούς χρόνους. Ποιος δεν γνωρίζει τους Αρχαίους Σπαρτιάτες με την ένδοξη ιστορία τους, οι οποίοι ανατρέφονταν σε ένα δυσπρόσιτο περιβάλλον, γεμάτο βουνά και έντονες μορφολογικές αντιθέσεις.

Αυτές ακριβώς οι αντιθέσεις κάνουν το ιδανικό μικροκλίμα για την ευδοκίμηση των ελαιόδεντρων και την παραγωγή καρπών με έντονα θρεπτικά, αλλά και μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, όλα συμπυκνωμένα στο χυμό τους, στο χυμό των November Fruits!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στη Βόρειο Ελλάδα, εκεί που η κλιματολογικές συνθήκες είναι πιο τραχύς, η Αμπελουργία, ανθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. 20 χλμ μακριά από το παλάτι του Φιλίππου και του Μεγ.Αλεξάνδρου (Βεργίνα), στα Αμπελοχώραφα της Κρύας Βρύσης, καλλιεργούνται με μεράκι και πάθος τα σταφύλια Crimson. Συλλέγονται και μεταφέρονται άμεσα σε ειδική παρακείμενη μονάδα για να γίνουν χυμός, ελάχιστες ώρες μετά τη συγκομιδή τους!

Στις εύφορες κοιλάδες της, καθώς και στα ημιορεινά της, καλλιεργούνται εξαιρετικές ποικιλίες Σταφυλιών άλλα και άλλων φρούτων, όπως ροδάκινα, μήλα, παράγοντας προϊόντα, γνωστά ανά την υφήλιο.

ΕΛΛΑΔΑ

Με καταγεγραμμένη την ύπαρξη ανθρώπων στον Ελλαδικό χώρο ήδη από τη Λίθινη Εποχή (7.000 π.χ.), η ιστορία αυτού του τόπου αποτελεί από μόνη της, ένα μεγάλο κεφάλαιο της παγκόσμιας ιστορίας.

Το εύκρατο κλίμα της είναι ένας από τους βασικούς λόγους για αυτήν την διαχρονικότητα. Η τόσων ετών παρουσία των Ελλήνων σε αυτήν τη γη, τους έχει δώσει την ικανότητα να μάθουν τα μυστικά της και να μπορέσουν να παράγουν προϊόντα μοναδικής ποιότητας και ποικιλίας, ένα ελάχιστο δείγμα εξ αυτών να είναι και η σειρά μας November Fruits.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το ελαιόλαδο, «Υγρό Χρυσάφι», όπως το έλεγε ο Όμηρος, περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης Ε, φαινολικές και αντιοξειδωτικές ουσίες, τα οποία αφομοιώνονται σε ιδανικό βαθμό από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ισάξια διατροφική αξία έχει το σταφύλι και ο χυμός του, μιας και αποτελεί από μόνο του, μια πλήρη και ισορροπημένη Τροφή! Είναι κοινό μυστικό και επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι η μακροζωία των ανθρώπων που ζουν σε περιοχές με υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου, αλλά και σταφυλιών, οφείλεται σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, σε αυτήν ακριβώς τη συνήθεια, ως βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής που ακολουθούν.

NOVEMBER FRUITS

Από δέντρα των ποικιλιών Κορωνέϊκη και Αθηνολιά, τα οποία καλλιεργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα στις περιοχές των Κροκεών και Μολάων Λακωνίας, συλλέγονται οι καρποί τους στα μέσα Φθινοπώρου και εντός 24 ωρών ο χυμός τους βρίσκεται ήδη αποθηκευμένος, όπου μετά το αναγκαίο διάστημα για αποστράγγιση, μεταφέρεται στις φιάλες των November Fruits, έτοιμο για να γευθείτε γεύσεις από το σπίτι μας, στο σπίτι σας!!!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας, σε συνεργασία με τους ελαιοπαραγωγούς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που εμπλέκονται και είναι απαραίτητοι προκειμένου να εξαχθεί ένα υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, παρακολουθεί όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Ελέγχουμε πλήρως τη διαδικασία ωρίμανσης και συλλογής των καρπών, με την επιτόπια τακτική επίβλεψη των ελαιώνων, εφαρμόζουμε πρακτικές εντός των πλαισίων ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης της Γεωργικής Παραγωγής, ενώ είμαστε παρόντες και στην διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου αλλά... Περισσότερα

Ελαιολαδο:

Ενα φυσικο ελιξηριο της ζωης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ